Gå til innhold
Annonse

Annonsering som teller

Her får du utvidet markedsinformasjon om målgrupper og leserfordeling. Finn ut hvorfor SalmonView- kanalene både på nett og i magasin er de beste valgene for dine produkter –  til ditt lokale marked og til laksenæringen verden rundt!

 

Media info for 2018

    

 

Norsk Fiskeoppdrett AS er et mediehus med netttjenester, nyhetstjenester, publikasjoner og medarbeidere i flere land. I 2018 går vi digitalt på en friskere måte til glede for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi investerer i nye verktøy og flere ressurser i staben. Slik hjelper vi våre kunder, åpner muligheter og kanaler. Kort sagt; bidrar til økt lønnsomhet i for bransjen. Kyst.no og Norsk Fiskeoppdrett spiller på lag med hele næringa.

Noen endringer for annonseflatene for 2018 vil komme. Men foreløpig er det disse som gjelder:

 

Bannerflater  – forside og artikkelsider

Møter leseren straks han/hun åpner kyst.no.

  • Toppbanner viser på forsiden og på alle sider, og er det mest synlige for alle lesere som besøker www,kyst.no
  • Newsbanner og Billboard er bannerflater mellom nyhetene og knytter annonsene her mer oppslagene. Leseren ser og leser annonsene ved å lese og bla i www.kyst.no
  • Posterbanner produseres som mindre bannerflater i flere størrelser og viser i stolpeinformasjon på forsider og artikkelsider

 

Salmonshares – innholdsmarkedsføring

Produseres som artikler for kunder i samarbeid med kyst.no sin salgsavdeling og merkes som annonseartikkel.  Disse er ikke laget/redigert av journalist. En salmonshare er innholdsmarkedsføring, et annonseprodukt i et artikkelformat, plassert mellom artiklene, som gjør det enklere å formidle komplekse budskap på en forståelig og spennende måte.

Innholdsmarkedsføring skal være nyttig i seg selv for din målgruppe, og kan publiseres i egne sider, på kyst.no og i våre tilhørende sosiale mediekanaler. Det kan benyttes tekst, bilder, illustrasjoner, presentasjoner og video. Annonsørens logo og ett eller flere nyttige kontaktpunkter, hører med. Salmonshares er tydelig merket som betalt innhold, og godkjennes av Norsk Fiskeoppdrett AS. Det handler om å bli lett tilgjengelig og interessant for relevante målgrupper der de er.

 

Salmonjobs

Å rekruttere nye medarbeidere og ledere med riktig kompetanse, engasjement og interesse, krever kunnskap og presisjon. Fag medier har lesere som ønsker å holde seg oppdaterte innenfor sine fagfelt. Å henvende seg direkte til genuine lesere i deres eget medium, er ikke bare treffsikkert, men signaliserer tydelig at arbeidsgiver er interessert i å ansette den som ivrig følger med på all formidling av kunnskap, fra bransjens egen innovasjon til forskning og leser nytt fra fagområdene.

En stillingsannonse på Kyst.no er en godt synlig og direkte henvendelse til de som har kunnskap, interesse, engasjement, nettverk og erfaring innenfor en rekke fagfelt som oppdrett, akvakultur, fiskehelse, biologi, teknologi, økonomi og ledelse. Vi hjelper deg også å nå relevante målgrupper på Facebook og Twitter. Snakk med våre selgere.