Fra AquaNor 2019 da prisen ble utdelt. Foto: Aqua Nor

Åpent for søknad til Innovasjonsprisen 2021

Stiftelsen Nor-Fishing tar nå i mot søknader til Innovasjonsprisen 2021. Vinneren blir annonsert under årets Aqua Nor-messe, der prisen deles ut til søkeren med det beste nyskapende produktet til havbruksnæringa. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Innovasjonsprisen har hatt stor betydning i form av interesse, oppmerksomhet, salg og markedsføring i bransjen for både tidligere vinnere og nominerte.

Årets søknadsfrist er 15. mai, men stiftelsen tar gjerne i mot søknader så tidlig som mulig. 

Aqua Nor 2021 blir en hybrid messe. Det betyr at den består av en fysisk del slik vi kjenner den fra tidligere år, og en digital del. Den fysiske og digitale delen av messen går parallelt og utfyller hverandre på en utmerket måte for besøkende og for de som følger den fra egen PC rundt om i verden. Utdeling av innovasjonsprisen vil også bli vist i den digitale delen av Aqua Nor 2021, og når ut til svært mange som følger messen.

Tidligere vinnere av Stiftelsen Nor-Fishings Innovasjonspris har gitt uttrykk for at prisen har vært en viktig inspirasjon for motivasjon og FoU i bedriften, og sist, men ikke minst, som referanse i markedsføring og salg i viktige havbruksnasjoner.