De ansatte får kjøpe aksjer i eksportselskap. Foto: Bravo seafood.

Alle ansatte får tilbud om aksjer

Administrerende direktør Karl-Petter Myklebust i Bravo Seafood sier til kyst.no at de ansatte er svært glad for tilbudet om å kunne bli aksjeeier i selskapet. - Våre ansatte har alle fått tilbudet om å eie aksjer i Bravo, og alle ville bli en del av selskapet, forklarer han.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Bravo Seafood Holding AS har i dag overtatt aksjene til West Industri Holding AS eid av Oddgeir Igland og selskapet Semi AS, eid av Per Nødseth. Samlet utgjør dette 50 prosent av aksjene i Bravo Seafood AS.

- Det har vært et ønske fra selskapet å få flere av de ansatte med på eiersiden og med denne transaksjonen vil samtlige ansatte i Bravo Seafood være medeier i selskapet, noe vi er veldig tilfreds med, forklarer direktøren. 

Han sier videre at Oddgeir og Per var med som investor når Bravo Seafood ble etablert i 2008 og har fulgt selskapet og driften tett underveis. De er veldig fornøyd med den utviklingen Bravo Seafood har hatt siden oppstarten og ønsker de nye eierne lykke til videre.

Karl Petter Myklebust. Foto: Facebook/privat.

- Aksjesalget er positivt for selskapet videre, og vi har ønsket dette. Dette gir oss et skikkelig boost, sier Myklebust.

Variert eksportmarked 

Når det gjelder eksporten til selskapet, sier han at de har en jevn og god stim i et utfordrende marked med tanke på pris.

- Vi vil alltid prøve å få best mulig pris til oppdretterne, men ser utfordringene ved høye laksepriser, sier Bravo-sjefen. 

Han påpeker avslutningsvis at markedet har større svingninger enn før. Der kundene har utfordringen at de ikke lengre tjener like mye penger som før.