Jørgen Sandberg ansettes som ny salgsleder. Foto: Alvestad Marin

Alvestad Marin utvider teamet og ansetter salgsleder

Som følge av økt pågang og etterspørsel etter systemer til klekkeri og vannbehandling er staben i Alvestad Marin doblet det siste året.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Jørgen Sandberg ansettes som ny salgsleder. Jørgen har 20 års erfaring fra salgsarbeid og har tidligere jobbet mye i det farmasøytiske markedet, blant annet med midler mot lakselus. Jørgen kommer fra stillingen som salgsdirektør i Xvision Consulting AS. Som selger i Alvestad Marin tar han nå steget over til å serve det landbaserte markedet for oppdrettsutstyr og blir mye å se ute på veien.  

Magnus Kvist har bakgrunn som elektroingeniør og har fått ansvaret for å følge opp og drifte automasjonsløsningene som blir brukt i de forskjellige produktene.

– De nye systemene kan stor grad fjernstyres slik at oppstart og igangkjøring kan assisteres av Magnus fra der han befinner seg uten at han alltid må møte opp på anlegget. Dette gjør det mer effektivt å følge opp kunder til enhver tid. I tillegg vil Magnus være ute i felt når det trengs, uttaler daglig leder Runar Alvestad. 

FoU-aktivitet

Morten Ertsaas har nå gått over i ny rolle som utviklingsansvarlig for automasjon, og hans tidligere stilling som prosjektleder er overtatt av Henrik Grundvig. Henrik er opprinnelig fiskeriteknolog, men har bygget sitt fagfelt rundt oppdrettsteknologi og vannkvalitet. I senere tid har arbeidet dreiet seg mest om leveranser av vannbehandlingsutstyr, prosjektering og prosjektgjennomføring.

– Vi har fra i fjor gått fra å være tre personer i full stilling til nå å være seks stykker, inkludert vår kollega Angel Cortes i Chile. Med dette nye Alvestad-teamet på plass styrker vi vår evne til å gjennomføre nye prosjekter og å følge opp kunden på en enda bedre måte, forklarer Alvestad. 

Han ønsker også å nevne at det brukes mye ressurser på FoU-aktivitet for tiden. 

– Blant annet jobbes det med å utvikle et nytt robotisert røktesystem for plukking av døde rongkorn og yngel, samt at nytt klekkerisystem blir lansert før sommeren, sier Alvestad avslutningsvis.