Truls Larsen og Espen Nordli. Foto: Aquatic

Aquatiq ansetter folk med kompetanse fra laksenæringen

Aquatiq ansetter nye folk i Nord-Norge og har fått Truls Larsen (34 år) og Espen Nordli (32 år) med på laget. Begge med tittelen Food Safety Specialist. De starter 1. april og skal hjelpe kunder med å nå nye mål innen matsikkerhet.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding fra selskapet skriver de at Truls Larssen kommer fra stillingen som produksjonssjef ved Mowi Herøy.

- Truls har 15 år i bransjen og gjennom disse årene opparbeidet seg en enorm prosessforståelse og hva som skal til for å produsere trygg mat. Truls er bosatt på Herøy og vil ha sitt nedslagsfelt i Nordland, skriver de

Espen har jobbet med oppdrett på sjøanlegg i 6 år, de siste årene for Norway Royal Salmon (NRS). Han har bakgrunn som driftsteknikker og biologiskansvarlig og har god kjennskap til denne delen av bransjen. Espen er bosatt i Alta og skal jobbe i Troms og Finnmark

- Vi er veldig fornøyde med å ha knyttet til oss kompetansen som Espen og Truls sitter med. For oss i Aquatiq er det viktig at vi har et mangfold av mennesker med ulik kompetanse og at vi sammen utgjør et sterkt team. Det at vi også rekrutterer flere unge inn i bransjen er viktig for oss. Disse to gutta vil gi oss andre påfyll av kompetanse. Vi har alltid hatt troen på folk og det å ha ansatte ute i distriktene der verdiskapningen skjer, det skal vi fortsette med, sier Kim Brunsvik, daglig leder Aquatiq Chemistryi meldingen . 

Selskapt skriver også Aquatiq er et selskap som leverer mattrygghetsløsninger til hele næringsmiddelindustrien, men ca 70% av kundene finner en innen laksebransjen.

- Aquatiq Chemistry er fortiden i et lite generasjonsskifte i deler av organisasjonen, da veldig glade for at to personer med betydelig erfaring fra laksebransjen begynner for oss, sier de.