Her fra Sjømatdagen på BI i fjor. Tidligere leder av BIS Seafood, Rasmus Bjånesøy overlever en gave til Trude Nordli fra Sjømat Norge. Foto: Ole Andreas Drønen

Avlyser Sjømatdagen på BI

BIS Seafood skulle egentlig ha invitert til Sjømatdagen på Handelshøyskolen BI Bergen torsdag. Arrangementet er nå avlyst grunnet koronasituasjonen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Nikolas Berg er leder for BIS Seafood. Han forteller til Kyst.no at det er beklagelig å måtte meddele at arrangementet deres må avlyses.

Han sier avlysningen skyldes innstramming og restriksjoner i sammenheng med Covid-19 viruset (Korona-viruset), og at denne beslutningen er tatt etter oppfordring fra administrasjonen i BI nasjonalt.

- Det er kjedelig å meddele, og er ute av våre hender, men dessverre et nødvendig tiltak. Vi har ambisjoner om å kunne arrangere et nytt arrangement med samme innhold på et tidspunkt i fremtiden, sier han.

Leder for BIS Seafood, Nikolas Berg, sier de ønsker å sette opp igjen Sjømatdagen på et senere tidspunkt. Foto: Privat.

På listen over foredragsholdere, hadde studentene blant annet skaffet Ole Erik Lerøy, styreleder i Mowi, Thomas Bakke, managing director i Seafood People, Nina Stangeland, CEO for NCE Seafood Innovation Cluster og Carl-Emil Kjølås Johannesen, analytiker i Pareto.

Skulle arrangeres for andre gang

BIS Seafood sitt arrangement ble for første gang avholdt i fjor. 

Da hadde de blant annet trekkplaster som Arne Hjeltnes, Trude Nordli fra Sjømat Norge, og Webjørn Barstad fra Lerøy på plakaten, noe som dro inn en fullsatt sal av engasjerte studenter.

Berg, som er leder for BIS Seafood, sier avslutningsvis til Kyst.no at de håper å kunne sette opp en ny dato, slik at de får avholdt Sjømatdagen på et senere tidspunkt.