Denne gjengen(Maria Daouli, Eskil Dahl Olaussen, Mehwish Sheikh, Espen Lorentsen, Maria Høgstad, Haakon Mikkelsen, Ronja Amalie Gabrielsen, Bjørn Ellingsen og Isabel Kristoffersen. ) jobber med arrangementet. Foto: Håp i Havet/Facebook.

Avslører tema for "Håp i Havet 2017"

Temaet er ifølge arrangørene både fremtidsrettet og forenlig med det grønne skiftet nemlig: "Fra slog til gourmet".

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Nord-Norges viktigste studentkonferanse, "Håp i Havet" som arrangeres den 8. og 9. februar 2017 og først i dag avslører de temaet i en videosnutt.

- Det har vært et stort engasjement rundt årets tema, og dette ikke uten grunn. Vi har hørt veldig mange gode forslag, og mange har skjønt budskapet bak temaet. Havet er fullt av muligheter!, skriver arrangørene på Facebook.

Siden 2001 har næringslivsdagen "Håp i Havet" gått av stabelen ved Norges fiskerihøgskole, Universitetet i Tromsø. Motivet for dagen er økt forståelse og kjennskap mellom studenter, forskning og næringsliv. Konferansen begynner å ta form, men programmet er ikke enda annonsert.

Konferansen ble arrangert for første gang i år 2000, dette er det 15. året konferansen går (det var 1 år konferansen ikke ble gjennomført).

Se videoen her.