Kristoffer Berglund Andreassen er fiskehelsebiolog i Fishguard avd Harstad og leder av Tekna Havbruk og Fiskehelse. Foto: Privat.

Berglund Andreassen går til Fishguard

Kristoffer Berglund Andreassen blir spydspissen for Fishguards satsing på fiskehelsetjenester i Troms og Nordre Nordland.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Fiskehelsebiologen kommer fra en stilling i Vesterålen Fiskehelsetjeneste hvor han har arbeidet siden han fullførte studiene i 2013. På disse årene har han rukket å vise seg som en både dyktig og svært engasjert fagperson, dette kommer frem i en pressemelding. Berglund Andreassen ble valgt til styreleder i Tekna Havbruk og Fiskehelse i 2015, et verv han fortsatt har.

-Kristoffer er en ung mann, men sjeldent faglig dyktig. Vi anser oss som heldige som har fått ham med på laget, sier Karl Ove Reinsnes, daglig leder i Fishguard i meldingen.

Fiskehelsebiologen har fått kontorsted i Harstad, hvor ambisjonen er at han etter hvert vil få flere kolleger rundt seg.

-Innen segmentet fiskehelsetjenester har Fishguard hatt en litt sporadisk tilstedeværelse i Nord-Norge de siste årene. Kristoffer vil få mye ansvar og skal være delaktig i videreutviklingen av Fishguard i nord. Vi har store forventninger og gleder oss til fortsettelsen, sier Reinsnes.

Berglund Andreassen ser fram til nye utfordringer.

-Fishguard er et spennende selskap, og muligheten til å være med å bygge opp en sterk tilstedeværelse i Nord-Norge appellerte til meg. Samlet sett har Fishguard et sterkt fagmiljø både i Norge og utlandet, og det er spennende for meg å være en del av, sier han i pressemeldingen.