Biomar lanserer ny hjemmeside.

BioMar Group lanserer nye nettsider

BioMar Group lanserer nye nettsider som presenterer konsernets visjoner om nyskaping innenfor oppdrett i det de kaller for "en forfriskende ny layout og et nytt design".

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

BioMar skriver i en pressemelding at de inviterer besøkende til å utforske konsernets nye nettsted.

-  Sidene er kompatibel med dagens nettlesere og mobile enheter og som gir en brukervennlig opplevelse med forbedret navigasjon og funksjonalitet, samtidig som kunder gis tilgang til detaljert produktinformasjon, skriver de.

Sif Rishøj, som er Corporate Communication Director for BioMar Group, sier i meldingen at han ser frem til å gi besøkende ny innsikt i BioMar og konsernets virksomhet.

- BioMar har viet seg til innovasjon innenfor oppdrett. Små steg må til til for å nå ethvert stort mål. Derfor har vi skapt en ny og forbedret nettside som nå lanseres i én global og mange lokalt tilpassede versjoner.

Sif Rishøj mener at nettstedet og sidenes nye innhold utgjør nok et skritt i retningen av å se oppdrett med nye øyne:

- Akvakultur er en bærekraftig måte å produsere næringsrik mat på og i BioMar er vårt mål å være en lokalt tilpasningsdyktig, fleksibel og spesialisert leverandør av høyytelsesfôr til oppdrettsnæringen. Hjemmesidens nye utforming og innhold er forfriskende og ny og gir god tilgang til alle som søker kunnskap om oppdrett og produkter til oppdrettsnæringen generelt, og de som ønsker å holde seg ajour med vår innsats for å levere stadig forbedrede produkter og tjenester, skrive BioMar.