Gå til innhold
Annonse
Marius Hægh
Marius Hægh

Krüger Kaldnes blir norsk eneforhandler av Hydrotech-filtre. Selskapet lover topp service og levering over hele Norge, av filteret som innen havbruk brukes mye til vannrensing.

Annonse

På verdensbasis er over 8.000 filtre fra svenske Hydrotech installert. I Norge alene er over 1.000 trommelfiltre i bruk i akvakultur-industrien.

Marius Hægh lover topp service og levering over hele Norge. Foto: Krüger Kaldnes
Marius Hægh lover topp service og levering over hele Norge. Foto: Krüger Kaldnes

Krüger Kaldnes er derfor svært fornøyd for at selskapet nå er tildelt eneretten på salg og service av de populære filtrene her i landet, også inkludert diskfiltre og båndfiltre.

- Hydrotech er som oss en del av Veolia-konsernet. Dette er derfor et naturlig samarbeid mellom søsterbedrifter, sier leder for akvakulturavdelingen i Kruger Kaldnes, Marius Hægh.

Når det gjelder service, lover Hægh at dette også er i de beste hender.

- Norge favner et stort geografisk område. For å kunne tilby våre nye kunder og eksisterende eiere av et Hydrotech-produkt, en kostnadseffektiv tjeneste, knytter vi til oss lokale partnere som kan utføre nettopp service – med en mye kortere reiseavstand og dermed responstid.

Det er for øvrig ikke bare innen fiskeoppdrett at trommelfiltre har vist seg svært effektive og dermed konkurransedyktige i teknologiske renseløsninger. Kruger Kaldnes har nylig gjort en større avtale om bruk av 20 slike filtre i et forbehandlingstrinn ved det store interkommunale renseanlegget IVAR, på Jæren. Dette er også forventet å bli et vekstområde.