Botngaard produksjonsanlegg. Foto: Botngaard

Botngaard AS kjøper Rantex AS

- For å styrke posisjonen og sikre videre utvikling har Botngaard AS kjøpt Rantex AS, melder selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Vi er svært glade og stolt over å ha fått gjennomført dette oppkjøpet, sier daglig leder Torstein Rønning i Botngaard AS i en pressemelding.

- Nå får vi samlet og styrket kompetansen på store fleksible presenningsprodukter til oppdrettsnæringen. Blant annet vil Svein Tveiten umiddelbart gå inn som CTO i Botngaard. Dette vil gi økt satsing på utvikling av nye løsninger og produkter for effektivt bærekraftig havbruk.

- Botngaard AS, som leverandør til oppdrettsnæringen, vil dra stor nytte av dette. Med på kjøpet får vi medarbeidere med stor kunnskap og bred erfaring, spesielt innenfor PVC-sveising. I tillegg vil oppkjøpet komplettere vår maskinpark og teknologi på en utmerket måte, sier daglig leder Torstein Rønning.

Han viser til at selskapet historisk har hatt fullt fokus på havbruksnæringen.

- Men oppkjøpet åpner adgang til markeder vi tidligere ikke har vært inne på. Spesielt transport- og bygg- og anleggsbransjen er spennende satsningsområder, sier Rønning videre.

- Oppkjøpet av Rantex AS passer perfekt i forhold til de ambisjonene vi har for de kommende årene. Botngaard AS står nå bedre rustet til å være en god leverandør, vi har større og bedre fasiliteter slik at vi kan drive nyutvikling av produkter, og fortsatt være en solid bidragsyter innen FOU, avslutter Rønning.