Botngaard flytter inn i nye lokaler.

Botngaard på plass i nye lokaler

Botngaard melder at de har flyttet inn i nybygd produksjonsanlegg. - De gamle fasilitetene ble for små og det ble derfor vedtatt å investere i nybygg. Det nye fabrikken ble påstartet i 2016, og er nå ferdig innflyttet. Anlegget ligger på Valsneset i Bjugn kommune og utgjør nesten 3 000 m2 med produksjons- og kontorlokaler.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Selskapet melder at dette er nesten tre ganger så stort som den gamle fabrikk og gjør Botngaard klar til å fortsette satsingen i en oppdrettsbransje som trenger nye løsninger i kampen mot lus og andre utfordringer.

- Vi ønsker fortsatt å være markedsledende innen presenningsprodukter til oppdrettsnæringen. Vi har nå fått et bygg som er tilpasset dagens virksomhet. sier daglig leder, Tore Harsvik i en pressemelding.

- I det nye bygget har vi fått gode produksjonsforhold, noe som er viktig i forhold til effektiv produksjon og god HMS. Vi har også fått tilpassede kontorfasiliteter, samt at vi har fått nok lagerkapasitet for både råvarer og ferdigvarer.

Styreleder, Torstein Rønning, er meget godt fornøyd med satsningen og sier at de store investeringene var nødvendig.

- Vi må møte økningen i markedet og etterspørselen etter utstyr for forebyggende tiltak, samt bekjempelse av lakselus, sier styreleder Rønning.

- Vi står nå bedre rustet til å være en god leverandør, vi har større og bedre fasiliteter slik at vi kan drive nyutvikling av produkter, og fortsatt være en stor bidragsyter innen FOU, konkluderer han.