Gå til innhold
Annonse

Cermaq inviterer til studietur og kapitalmarkedsdag i Chile

Tore Valderhaug Cermaq
Tore Valderhaug Cermaq

Cermaq arrangerer studietur til Chile og inviterer i den anledning alle interesserte til å bli med nedover. På programmet står besøk på et oppdrettsanlegg, et slakteri på Chiloé og et av selskapets nyeste og mest moderne smoltanlegg.

Annonse

Cermaq har gleden av å invitere til en studietur og kapitalmarkedsdag i Chile. Kapitalmarkedsdagen vil ha fokus på Cermaqs strategi og forretningsdrift. Deltakerne vil få besøke et oppdrettsanlegg, et slakteri på Chiloé og et av våre nyeste og mest moderne smoltanlegg.

Ved å inkludere en studietur i kapitalmarkedsdagen ønsker vi å bidra til at investorer, analytikere og andre deltakere får en bedre forståelse av oppdrettsnæringen i Chile og får god innsikt i Mainstream Chiles virksomhet og satsingsområder.

Chile representerer en fjerdedel av den globale produksjonen av atlantisk laks og en enda større del av det langsiktige vekstpotensialet, og er ofte vurdert som den sentrale faktoren for endringer i volum og priser i det globale laksemarkedet.

Studieturen vil inkludere presentasjoner fra de regulerende myndighetene Subpesca og Sernapesca, Larrain Vial, en av de ledende investeringsbankene i Chile, analysebyrået AquaBench, Aqua Chile, et av Chiles største oppdrettsselskap, og mange andre industriaktører.

Disse presentasjonene vil rette oppmerksomheten mot politisk og økonomisk utvikling i Chile, samlet regulering av akvakultur, pågående regulatorisk endring og utvikling, industriens erfaringer med ny koordinering av lakselusbehandling, biologiske forhold samt industriutsikter. Detaljert program vil bli sendt ut etter at påmelding er bekreftet.

Kapitalmarkedsdagen og studieturen vil starte i Santiago mandag 25. november og avsluttes i Puerto Montt torsdag 28.november.

På grunn av planlegging og organisering av flyreiser til Chile og logistikk i Chile ønsker vi en rask påmelding. Vi kan ikke garantere at all interesserte kan delta, men vil forsøke å imøtekomme så mange ønsker om deltakelse som mulig.

Annonse