Gå til innhold
Annonse

Cermaq utvider ledergruppen og utnevner ny finansdirektør

Ole Martin Grimsrud er ny finansdirektør i Cermaq. Foto: Cermaq.
Ole Martin Grimsrud er ny finansdirektør i Cermaq. Foto: Cermaq.

Ole Martin Grimsrud blir utnevnt til ny finansdirektør i Cermaq, og Erlend Reiten tiltrer en ny stilling som Chief Transformation Officer (CTO). Endringene gjelder fra 1. september.

Annonse

Ole Martin Grimsrud (43) er utnevnt til ny finansdirektør (CFO) og tiltrer stillingen fra 1. september. Han kommer fra stillingen som finansdirektør i Aker Solutions der han har hatt ulike lederposisjoner siden 2012. Ole Martin Grimsrud har en mastergrad i industriell økonomi fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) og har også erfaring fra Elkem og Norske Skog, melder selskapet i en pressemelding. 

- Havbruk er en attraktiv og voksende næring som er essensiell for fremtiden vår. Jeg ser frem til å bli med i et verdensledende selskap som Cermaq og bidra til Cermaqs utvikling og suksesser, sier Ole Martin Grimsrud.

Konsernsjef Geir Molvik sier at Ole Martin Grimsrud bringer verdifull kompetanse til Cermaq.

- Jeg er veldig glad for å ha ham om bord. Jeg er trygg på at vi vil ha et veldig sterkt og dedikert team for å oppnå våre ambisjoner, legger han til. 

Erlend Reiten tiltrer fra 1. september en ny stilling i utøvende team, som Chief Transformation Officer (CTO). Erlend er konstituert finansdirektør i Cermaq i dag og kommer fra rollen som Head of Strategy. Før han begynte i Cermaq i 2016 tilbrakte han fem år i The Boston Consulting Group. Erlend har en mastergrad i økonomi fra University of Oxford

- Vi ønsker å være i forkant når det gjelder driftsstandarder og anvendelse av ny teknologi. CTO vil ha ansvar for å etablere og utvikle deling av beste praksis og evnen til kontinuerlig forbedring i hele selskapet. Erlend har i løpet av sin tid i Cermaq jobbet tett med utøvende team, og jeg er sikker på at hans erfaring og motivasjon vil være en viktig driver for å nå våre strategiske ambisjoner, sier Molvik. 

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse