Gå til innhold
Annonse
Fiskebåt
Fiskebåt

China Fishery Group (CFG) vil starte voldgiftssak mot Veramar Azul for å få Copeinca-aksjene som CFG hadde avtale om å kjøpe.

Annonse

- CFGL ønsker å kunngjøre at overføringen av Copeinca-aksjer fra Veramar Azul til CFGs indirekte datterselskap, Grand Suksess Investment i henhold til opsjonsavtalen som beskrevet i kunngjøring av tilbudet 24. juni 2013, enda ikke er gjennomført i samsvar med de vilkår og betingelser som var satt i opsjonsavtalen, som følge av en kontraktsmessig brudd av Veramar, skriver selskapet i en børsmelding.

Les også: Nytt Copeinca-bud fra Kina

CGG vil nå starte en voldgiftssak mot Veramar i Peru for å beskytte interessen til CFG-gruppen.

- Voldgiftssaken og andre relaterte rettslige skritt mot Veramar vil ikke påvirke fremdriften av det nye tilbudet, og CFGL vil fortsette med det nye tilbudet for alle utestående Copeinca aksjer, melder CFG.

CFGL vil komme med kunngjøringer når det er noe mer å melde i saken. China Fishery Group eier 5.773.000 aksjer, tilsvarende 8,22 prosent av de utestående aksjene i Copeinca, og har mottatt forhåndsaksepter for det nye tilbudet for en totalt 40.039.247 aksjer, tilsvarende 57,04% av de utestående aksjene i Copeinca, som betyr at CFG kontrollerer effektivt 65.26% av aksjene i Copeinca, ikke inkludert aksjene fra Veramar.

Les også: Trygg på at budet går gjennom

Annonse