Illustrasjonsfoto: Egersund Net.

Egersund Net kjøper 70 % av aksjene i Grading Systems Ltd

Egersund Net AS har inngått avtale om kjøp av 70% av aksjene i Grading Systems (UK) Ltd. De øvrige aksjene eies i dag av Viking Atlantic AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Det melder selskapet i en pressemelding.

Hovedproduktet til Grading Systems er Shetlandsristen (Flexi-Panel), som er et redskap for skånsom og effektiv sortering av fisk i sjø. Produktet passer bra inn i Egersund Net sin produktportefølje.

- Shetlandsristen er et anerkjent verktøy for optimal produksjon og bedre fiskevelferd. Den økonomiske gevinsten ved bruk av sorteringsristen er betydelig. Produktet brukes i dag av kunder verden over til sortering av flere ulike fiskearter, skriver selskapet.

Carsten Wangsmo, daglig leder og selger i Grading Systems, har vært sentral i oppbygningen av produktet som er patentert. Det har i flere år vært et godt samarbeid mellom Egersund Net og Grading Systems.

- Jeg ser nå frem til å bli en del av Egersund Net, noe som vil videreutvikle selskapet jeg har bygd opp over flere år, sier han.

- Det blir spennende å jobbe mer med dette produktet i tett samarbeid med Carsten, sier salgssjef Geir Kåre Tønnessen i Egersund Net.

- Vi overtar nå salgsansvaret for produktet, og Carsten blir en del av vårt team.