Gå til innhold
Annonse
Einar Wathne skifter rolle i Cargill konsernet. Foto: Therese Soltveit.
Einar Wathne skifter rolle i Cargill konsernet. Foto: Therese Soltveit.

Einar Wathne har valgt å fratre sin stilling som Group Leader i Cargill Aqua Nutrition, og vil umiddelbart tre inn i en strategisk rolle som leder for sjømat i Cargill Animal Nutrition.

Annonse

I den nye rollen vil Einar anvende sin kunnskap og kompetanse til å utforske mulighetene for å utvide Cargills tilstedeværelse, innflytelse og suksess i sjømatverdikjeden, melder selskapet i en pressemelding.

Når strategiarbeidet er ferdigstilt, velger Einar Wathne å forlate Cargill Aqua Nutrition.

- Siden Einar kom til Cargill gjennom oppkjøpet av EWOS i 2015, har han ledet arbeidet med å posisjonere Cargill som en leder i akvakultur og i å integrere EWOS inn i Cargill Animal Nutrition. Vi ser frem til å dra nytte av hans kunnskap når vi nå gjør oss klare for ytterligere suksess i verdikjeden innen sjømat, sier Joe Stone, Executive Vice President Cargill Animal Nutrition. 

32 år med fiskefôr

Einar Wathne sier at tre år har gått siden de startet integrasjonen av Cargill og EWOS og dermed kombinerte kunnskapen fra begge selskaper.

- Jeg ser tilbake på den utrolige reisen og det teamet vårt har fått til disse årene med glede, og er stolt av at vi har bygget en global leder innen fôr til fisk og reker, basert på innovasjon, bærekraft og kundeforståelse. 

- Etter 32 år med fiskefôr velger jeg nå å trappe ned for å bruke mer tid på familie og andre interesser.  Men nå gleder jeg meg først til å fordype meg i strategiarbeidet til Cargill, der jeg vil bidra til å videreutvikle vårt engasjement innen sjømat, en næring jeg alltid vil brenne for, legger han til.  

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse