Gå til innhold
Annonse

Endringer i ledelsen for Norwegian Electric System AS

Konstituert daglig leder/EVP i Norwegian Electric System AS, Johannes Tveit. Foto: Trude Brun Wilhelmsen
Konstituert daglig leder/EVP i Norwegian Electric System AS, Johannes Tveit. Foto: Trude Brun Wilhelmsen

Odd Gunnar Kleppe slutter som EVP/daglig leder i Norwegian Electric System (NES), og det er Johannes Tveit som blir konstituert daglig ledeg/EVP i selskapet.

Annonse

Odd Gunnar Kleppe har vært ansatt i NES siden mars 2018, og har vært EVP siden mars 2019.

- Han har i sitt virke i NES vært viktig i forbindelse med å gjennomføre fusjonen mellom Norwegian Control Systems (NCS) og NES og med å bygge organisasjon, kompetanse, strukturer og verktøy som har gitt et solid fundament for selskapet til å levere høy kvalitet til sine kunder, skriver selskapet i en pressemelding.

I tiden under Odd Gunnar har NES også utviklet og levert nye produkt og tjenester innen energioptimalisering og kontroll og etablert seg som den ledende leverandøren av nullutslippsløsninger til ferger og andre skipstyper.  

Vekst og utvikling i fokus

Fokus for NES framover ifølge selskapet vil bli å realisere sine ambisiøse målsetninger og strategier for fortsatt vekst og utvikling med nye produkt i eksisterende og nye markedssegmenter.

- Selskapet nå vil gå over i en ny fase og behovet for kompetanse til øverste leder vil endre seg, sier Kleppe.

Tidligere daglig leder, Kleppe, som har sin styrke innen teknologi og systemutvikling, ønsker derfor å stille sin stilling til disposisjon til en lederressurs som vil kunne ha større fokus på videre kommersiell og strategisk utvikling av selskapet.

Ny daglig leder

Styret i NES har konstituert Johannes Tveit som daglig leder/EVP. Tveit har vært ansatt i NES siden 2012.

Johannes Tveit kommer fra stillingen som leder for Serviceavdelingen i NES. Han har tidligere hatt ulike roller både som prosjektleder, produktsjef og teknisk sjef. 

Arbeidet med å rekruttere en permanent EVP vil bli igangsatt. 

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse