Gå til innhold
Annonse

Etablerer møteplass som skal bidra til samarbeid, vekst og utvikling

Det er flere dyktige aktører som er invitert til NWP Arena sitt første møte. Foto: NWP
Det er flere dyktige aktører som er invitert til NWP Arena sitt første møte. Foto: NWP

Ved å etablere NWP Arena ønsker flere aktører å vise frem hva næringslivet i Nordhordland har å by på.

Annonse

- NWP Arena skal ha som formål å belyse hvilke muligheter som finnes for næringsutvikling, og tilrettelegge for kompetanseoverføring innad i regionen, men også å styrke relasjonene med andre regioner. Vi ønsker særlig å sette søkelys på bærekraft og miljø, og vil arbeide for at dette blir en naturlig del av innholdet – uavhengig av hvilke tema som blir tatt opp, sier prosjektdirektør i Norwegian Weather Protection AS (NWP), Rolf Svendsen.

- Vi har et innovativt næringsliv i vår region. NWP Arena har jeg stor tro på vil skape nye former for samarbeid og kunnskapsdeling. Næringslivet i Nordhordland må bli mer synlig på hva vi kan tilby av spennende arbeidsplasser, produkter og kompetanse, sier leder for næring og utvikling i Alver Kommune, Tanja Hoel.

Flere dyktige aktører

Regjeringen har varslet om en femdobling av veksten i havbruk innen 2050, til en verdi av 500 milliarder. Samtidig står regionen i rødt grunnet miljømessige utfordringer, skriver Norwegian Weather Protection i en pressemelding.

Til første samling i NWP Arena har de invitert Nils Aadland, direktør for samfunnskontakt i Salmon Group og Sondre Eide, daglig leder i Eide Fjordbruk til å snakke om hvordan vi kan skape en bærekraftig vekst innen havbruksnæringen i regionen. Møtet finner sted 26. juni kl. 9–11 hos Norwegian Weather Protection på Frekhaug.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse