Gå til innhold
Annonse
Europharmas nye hovedlager og avdelingskontor for Vestlandet, i Espehaugen 32 ved Flesland lufthavn.
Europharmas nye hovedlager og avdelingskontor for Vestlandet, i Espehaugen 32 ved Flesland lufthavn.

Europharma har flyttet hovedlageret sitt fra Oslo til Bergen. - Vi kommer tettere på kundene våre og reduserer responstida, sier Europharma-eier Jim Roger Nordly.

Annonse

I en pressemelding skriver selskapet at det nye lageret befinner seg like ved Flesland lufthavn. Selskapets lokale salgsavdeling har flyttet inn i samme bygg.

For Nordly er flyttingen til Vestlandets hovedstad et logisk valg.

- Vi har en stadig voksende kundemasse på Vestlandet, og for å betjene dem på best mulig måte er det fornuftig å korte inn på avstanden. Dette betyr redusert responstid og raskere levering, sier han.

Europharma er i dag alene om å levere vaksine og fiskehelseprodukter direkte til kundene med egne distribusjonsbiler. Bilenes lasterom har temperaturkontroll for å sikre av vaksinene ikke tar skade av vinterfrost eller høye sommertemperaturer. Selskapet leverer også temperaturkontrollerte vaksineskap for oppbevaring av produktene ute på anleggene.

- Vi har alltid hatt et sterkt fokus på kvalitet i distribusjon og oppbevaring. Vaksiner er temperatursensitive produkter, og vi vil gi kundene våre trygghet og dokumentasjon for at vaksinene ikke har blitt forringet på grunn av manglende kontroll med temperaturen. Når vi nå kommer enda raskere ut til kundene våre, så blir dette et kvalitativt enda bedre system, sier Nordly.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse