Gå til innhold
Annonse
Akva group wavemaster
Akva group wavemaster

Extend har inngått avtale med Akva group om å levere kvalitetsstyrings-systemet EQS. Akva group er en internasjonalt ledende leverandør av teknologi og service til akvakulturindustrien og stiller store krav til kvalitetskontroll.

Annonse

- Behovet for profesjonell service og forebyggende vedlikehold har de siste årene økt som følge av mer avansert utstyr innenfor akvakulturnæringen. Med gode prosessbeskrivelser og sjekklister kan alle ansatte medvirke i utviklingen av en attraktiv kvalitet på alle arbeidsområdene, sier Stine Egeland, QA Coordinator i Akva group.

Akva group er aktiv i mange markeder med kontorer i Norge, Chile, Danmark, Skottland, Island, Canada, Vietnam, Australia og Tyrkia. Med EQS (Extend Quality System)har de sikret seg at mål og prosedyrer, HMS-håndbok, styrende dokumenter, prosessbeskrivelser, lovverk, avviks- og hendelsesregister er samlet i et brukervennlig grensesnitt som alle medarbeiderne har tilgang til via nettleser.

- Vi er veldig fornøyd med at en av de største aktørene i markedet velger kvalitetsstyrings-system fra oss, sier daglig leder Kjell H. Husby i Extend. Dette viser at vi har lykkes med å lage fleksible og brukervennlige løsninger som en stor internasjonal aktør krever.

Bilde fra Akva Group sitt
Bilde fra Akva Group sitt "wavemaster". Foto: Akva Group
Annonse