- Med Arturo og Jørgen på laget vil vi få styrket kompetansen i kundekontakt mot eksisterende kunder og strategisk arbeid mot nye aktører og nye eiere, opplyser FishPool. Arturo Goodwin (t.v.) og Jørgen Stensrud. Foto: Fish Pool

Fish Pool ansetter to nye i teamet

1.septembet utvidet Fish Pool teamet med to nyansatte., og er svært fornøyd med ansettelsene, og administrerende direktør Søren Martens ser frem til å styrke teamet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Fish Pool passerte fjorårets handelsvolum i juli og vi har i år hatt et av de sterkeste første halvår i Fish Pools historie, sier administrerende direktør Søren Martens i en pressemelding. 

- Ettersom Oslo Børs, vår hovedeier, ble kjøpt opp av den europeisk børsen Euronext i 2019 vil integrering med deres system også stå sentralt i tiden fremover. Med Arturo og Jørgen på laget vil vi få styrket kompetansen i kundekontakt mot eksisterende kunder og strategisk arbeid mot nye aktører og nye eiere, legger han til. 

To nye i teamet

Bergenseren Jørgen Stensrud er ansatt som Exchange Broker og skal jobbe med kundekontakt på handelsbordet i kombinasjon med salgsarbeid i Norge og Europa. Med erfaring fra Grieg Shipbrokers vil han tilføre handelsbordet et friskt pust og utdanning innen finans i Ungarn kommer godt med i jobben.

Arturo Goodwin skal innta rollen som Business Developer, og han vil være Sørens høyre hånd i arbeid med compliance, prosjekter og jobbe mot integrering i Euronext. Arturo snakker flytende fransk og spansk, er født i Paris og utdannet på NHH innen naturressurser og miljø. Han kommer fra konsulentselskapet Inventura og har god forståelse for strategi og forbedringsprosjekter.  

Begge gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver og ikke minst til å lære næringen å kjenne.

Fra før er Simen Thorbeck i stillingen som Head of Trading og Ceselia Høyvik Rokne som Head of Sales.