Gå til innhold
Annonse
2013 FHL årsmøte
2013 FHL årsmøte

Årets Midt-Norske Fiskerikonferanse arrangeres i Kristiansund fra den 3-4. juni. Fikseriministeren og representanter fra Lerøy, Norges Forskningsråd og SINTEF er blant gjestene.

Annonse

Norges Råfisklag, Nordmøre Fiskebåt, Kristiansund Kommune og Møreforsking Marin inviterer til Midt-Norsk Fiskerikonferanse i Kristiansund 3.-4. juni. Årets konferanse, den 16. i rekken, byr på to innholdsrike dager, og programmet i år er spekket med interessante innledere.

Lisbeth Berg-Hansen. Foto: Kyst.no
Lisbeth Berg-Hansen. Foto: Kyst.no

- Vi er glade for at vi igjen får muligheten til å ta imot Fiskeri- og kystminister, Lisbeth Berg-Hansen ved Midt-Norsk Fiskerikonferanse. Ministeren har funnet tid til å komme til Kristiansund for å fortelle oss noe om departementets målsettinger, skriver Norges Råfisklag i en pressemelding.

Konferansen skal ta opp ulike tema som norsk fiskerinæring jobber med for å oppnå målsettingen om at Norge skal være verdens fremste sjømatnasjon. Fremtidsvisjoner og strategier for FoU arbeidet knyttet til sjømatnæringa vil bli grundig belyst av spesialrådgiver Lars Horn, i Norges Forskningsråd, forsker Hanne Digre i SINTEF, og ikke minst gjennom analyser fra daglig leder i Kontali Analyse AS, Ragnar Nystøyl.

For å avrunde dag 1, stiller Fiskeri- og kystminister Berg-Hansen i paneldebatten for å diskutere hva sjømatnæringen gjør for å skape innhold i politiske målsettinger? I panelet vil også adm.dir Trygve Myrvang i Råfisklaget, adm.dir Otto Gregussen i Sildesalgslaget, styreleder Gunnar Domstein i FHL og generalsekretær Jan Skjærvø i Fiskarlaget stille opp.

- Midt-Norsk Fiskerikonferanse legger stor vekt på det sosiale og relasjonsskapende. Derfor er vi glade for at vi igjen kan ha Frode Alnæs tilstede for å underholde forsamlingen under kveldens middag. Johan Øiestad, alias Nils Arne Eggen, Åge Hareide, Kong Harald, Ari Behn etc vil guide oss gjennom det sosiale arrangementet som toastmaster, skriver Råfisklaget i pressemeldingen.

For å finne mer om konferansen kan man besøke hjemmesidene til Norges Råfisklag, Møreforsking Marin, Norges Fiskarlag, Møre og Romsdal Fiskarlag, Kristiansund Kommune og Møre & Romsdal Fylkeskommune.

For å melde seg på kan man gå til nettsiden http://pamelding.rafisklaget.no