Fiskeriministeren åpner Lofotseminaret

Odd Emil Ingebrigtsen kommer til STIMs Lofotseminar som arrangeres 12.-14. august.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Det begynner nesten å bli en tradisjon at den sittende fiskeriministeren åpner fagseminaret til STIM. Denne gangen er det Odd Emil Ingebrigtsen, mannen som ble utnevnt samme dag som Norge gikk i korona-lockdown. Det skriver STIM i en pressemelding.

-På NRK tøyset Nytt på Nytt med at ingen hadde fått med seg at hvem den nye fiskeriministeren var. Da er det jo bra at vi nå får mulighet til å bli litt kjent med ham. Lofotseminaret er viktig som en møteplass for næringen, og det er verdifullt at dette også inkluderer den politiske ledelsen i departementet, sier Jim-Roger Nordly i STIM.

Lofotseminaret ble innledningsvis avlyst på grunn av smittesituasjonen, men i samråd med kommunale helsemyndigheter ble det nylig besluttet at seminaret kan gjennomføres likevel, i uken før skolestart.

-Det er tydelig at folk er klar for å begynne å møtes igjen, for seminaret er snart fulltegnet allerede. Nå jobber vi på spreng for å sette sammen et knallbra fagprogram og ellers få alt på stell til deltakerne kommer, sier Nordly i pressemeldingen.