Gå til innhold
Annonse
Aurora Salmon, jente, kvinne, dame, anlegg, ansatt, folk, redningsvest
Aurora Salmon, jente, kvinne, dame, anlegg, ansatt, folk, redningsvest

Bachelorstudiet i Havbruksdrift og ledelse ved Universitetet i Nordland har en oppgang i søkningen på 56 prosent fra i fjor til i år.

Annonse

Over 3300 nye studenter søker til Universitetet i Nordland (UiN) i høst.  Siden 2011 har antallet førsteprioritessøkere til UiN økt med 20 prosent. Universitetet i Nordland gir tilbud om studieplass til 1916 førsteprioritetssøkere under Samordna Opptak for studieåret 2013-14. I tillegg til Samordna Opptak har 1410 søkere fått tilbud gjennom Lokalt Opptak (LO).

Det er en jevnt god og stabil interesse for økonomiske utdanninger. UiN merker også en økende interesse for maritime fag. 

- Vi er godt fornøyd med søkningen til det nye studiet Bachelor i nautikk, maritim økonomi og ledelse, sier rektor Pål A. Pedersen i en pressemelding. Interessen blant studenter også for biologiske grunnstudier ved Universitetet i Nordland er økende.

Bachelorstudiet i Havbruksdrift og ledelse har en oppgang i søkningen på 56 prosent fra i fjor til i år, og interessen for Bachelor in Animal Science-studiet holder seg forsatt høyt.