Runar Brennvolleng og Greger Samuelsen i Folla Maritime Service AS Foto: Folla Maritime.

Folla Maritime har ansatt markedssjef

Folla Maritime Service AS i Flatanger har ansatt Greger Samuelsen (47) som ny markedssjef. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Selskapet har nylig vedtatt bygging av ny produksjonshall og slip, og ansettelsen av markedssjef skjer i forlengelse av dette.

I en pressemelding skriver selskapet at Samuelsen kommer fra stillingen som innkjøpssjef i Salsnes Filter, og har tidligere arbeidserfaring fra blant annet Nexans Norway og offshorenæringa.

Samtidig med ansettelsen av Samuelsen som ny markedssjef, etablerer Folla Maritime Service avdelingskontor i Namsos.

-  Med bred og solid arbeidserfaring samt interesse for faget, mener vi å ha funnet den rette kandidaten for stillingen. Ansettelsen bidrar til å styrke organisasjonen ytterligere og vil være et viktig bidrag til å nå våre fremtidige ambisjoner. Vi har nylig vedtatt bygging av ny hall og slip. Dette medfører økt kapasitet og behov for flere ressurser i organisasjonen forøvrig, sier Runar Brennvolleng, daglig leder i Folla Maritime Service AS i meldingen.

- Jeg ser veldig frem til å ta fatt på oppgaven. Folla Maritime har vært gjennom en betydelig revitalisering, og har store ambisjoner for fremtiden. Det å kunne ta del i denne utviklingen, og ikke minst bli en del av miljøet i havbrukskommunen Flatanger, gjør meg ekstra motivert til å påta meg denne utfordringen, sier Greger Samuelsen, nytilsatt markedssjef i Folla Maritime Service AS i meldingen.

Samuelsen tiltrer stillingen senest 1. juli.

Folla Maritime Service AS bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger.

Fra verftet Flatanger i Nord-Trøndelag har selskapet levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. FMS var først ute med katamaraner som servicefartøy.