Lisbeth Plassen går over fra stillingen som salgssjef i Akva Group til å være daglig leder i Naviaq. Foto: Wenche Dahle.

Fra salgssjef i Akva Group til daglig leder i Naviaq

Lisbeth Plassen skal begynne som daglig leder i Naviaq AS og kommer fra stillingen som salgssjef i AKVA Group Software.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Plassen har 10 års erfaring med utvikling og salg av kjente IKT-baserte løsninger for havbruksnæringen, og tiltrer senest 1 juli i stillingen.

- Naviaq er et fantastisk selskap med entusiastiske ansatte og store muligheter. AquaLog som var kjøpt opp i november er nå sømløs integrert i Naviaq sin løsning og resultatet er en totalløsning for både oppdrettere og serviceselskap. Denne løsningen vil bli tatt godt imot i markedet, sier Lisbeth Plassen i en pressemelding fra Naviaq.

Naviaq beveger seg nå inn i en vekstfase, hvor Plassen vil være en viktig ressurs for selskapet. Etter oppkjøpet av AquaLog har Naviaq totalt 12 kunder, hvor AQS, Marine Harvest og Lerøy er blant de største.

- Vi er meget tilfreds med å få Lisbeth med på laget, og har stor tro på hennes evne til å ta tak i de muligheter og utfordringer som ligger foran oss knyttet til digitalisering av havbruksnæringen, sier styreleder Ivar Strand.

Strand har selv nylig tiltrådt stillingen som styreleder i Naviaq. Han stiller med flere års erfaring som forretningsutvikler for investeringsselskapet Kverva.

- Naviaq har et godt team med lang fartstid fra havbruksnæringen. Det kan gi våre kunder spart tid, en enklere hverdag og bedre utnyttelse av ressursene, sier medgründer Jan Ivar Sandnes.

Naviaq AS ble etablert i 2015 og har utviklet IKT-baserte løsninger som standardiserer, kvalitets sikrer og effektiviserer arbeidsprosessene på oppdrettslokaliteter og hos servicetilbydere. Naviaq har allerede flere store kunder som høster betydelig gevinst ved å ta i bruk selskapets løsninger, både innen oppdrettssegmentet og blant servicetilbydere.