Erlend Sødal har jobbet i Skretting siden 1995. Den siste perioden som administrerende direktør for Skretting Norge og klyngesjef for Norge og Australia. Sødal har en master i teknologiledelse og en master i industriell økonomi, begge fra NTNU. Foto: Skretting

Gir seg i Skretting etter 25 år

Erlend Sødal trekker seg fra rollen som driftsdirektør i Skretting Group, og administrerende direktør i Skretting Norge og Australia.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Etter å ha jobbet med Skretting i 25 år, vil Erlend følge nye muligheter utenfor selskapet.

- Erlend har vært et dedikert medlem av vårt Skretting-team og en betydelig bidragsyter til suksessen til selskapet, skriver Skretting i en pressemelding.

Therese Log Bergjord, administrerende direktør i Skretting, sier at Erlend har gitt et betydelig bidrag til Skretting og havbruksnæringen gjennom årene, og at de ønsker ham lykke til i fremtiden.

Håvard Walde, økonomidirektør i Skretting Norge, har vært Erlend sin stedfortreder de siste 8 årene og vil innta den midlertidige stillingen som daglig leder for Skretting Norge for å sikre en smidig overgang for selskapet. Melissa Abbott vil fortsette som daglig leder for Skretting Australia, og vil nå rapportere direkte til Therese Log Bergjord, kommer det frem i meldingen.