Gå til innhold
Annonse
Ewos Canada, fabrikk
Ewos Canada, fabrikk

Ewos Canada har som første produsent av fiskefôr i Nord-Amerika oppnådd sertifisering med Global GAP, en verdensomspennende standard for sikker, bærekraftig landbruk og akvakultur produksjon på verdensbasis.

Annonse

Per 28 august er Ewos Canada offisielt sertifisert til Global GAP for produksjonen av fôrblandinger. Sertifiseringsorganet erklærte at produksjonen til Ewos Canada ble funnet å være i overensstemmelse med standarden. Ewos Canada er det første fôrselskapet til å oppnå Global GAP-sertifiseringen i Nord-Amerika.

- Global GAP-sertifiseringen er bevis på det høye kvalitetsnivået ledelsen ved Ewos Canada og er en viktig sertifisering for våre kunder, sier Jason Mann, administrerende direktør for Ewos Canada i en pressemelding.

Global GAP er en privat organisasjon som har utviklet bransjestandarder for landbruk- og akvakultur-produkter fra jord og fôr til ferdige produkter. Selskapet opererer med et sett av standarder for produksjon av matvarer som frukt og grønnsaker, te og kaffe, svinekjøtt, fjærfe og drøvtyggere samt akvakultur med reker, blåskjell og fisk.

Med sertifisering av Ewos Canada er alle Ewos-operatørselskapene sertifisert i henhold til Global G.AP standard.

Les også: Ewos frykter milliontap på grunn av gamle rør

Les også: Tror Ewos kan havne på børs igjen

Alle Ewos-selskapene er nå sertifisert i henhold til Global GAP. Foto: Ewos
Alle Ewos-selskapene er nå sertifisert i henhold til Global GAP. Foto: Ewos
Annonse