Håp i havet konferansen arrangeres 18 og 19 februar i regi av studenter ved fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi, ved Universitetet i Tromsø. Foto: Facebook/Håp i havet.

“Håp i Havet” med komiker på laget

- Etter mye blest rundt konferansier ved årets Håp i Havet, er nok alle spente på å høre hvem som skal geleide oss gjennom konferansedagen, skriver konferansen på sine facebook-sider. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Den tidligere “blesten” oppstod da studenter ved UiT først inviterte komiker Bård Tufte Johansen til å være konferansier. Da Tufte ville tulle men de negative sidene ved oppdrettsnæringen gikk de for et annet alternativ, noe som førte til et kontroversielt facebook-oppslag hvor komikeren var svært negativ innstillt mot dem og insinuerte at de var kjøpt og betalt av næringen. Media hang seg på og mange ble engasjerte i debatten. Noen forsvarte valget til arrangørene og andre gikk mot det.

Les også: -En komiker med en agenda

Gikk for sunnmøring

Terje Sporsem skal være konfransier for årets Håp i havet konferanse. Foto: Istage/pressefoto. 

Oppstandelsen synes imidlertid ikke å ha skremt studentene, da de mandag annonserte at de valgte en annen komiker til jobben.

- Mannen vi er stolte av å kunne presentere, er et kjent fjes for de aller fleste. Vi gleder oss til å se komiker, musiker og programleder Terje Sporsem, som konferansier for Håp i Havet torsdag 18. Februar, skriver de.

- Med sin utstråling og tilstedeværelse på scenen, har den glade sunnmøringen skapt god stemning og latter i en årrekke blant publikum i alle aldersgrupper, legger de til.

Arrangørene viser til at Sporsem er en av Norges mest erfarne standup-komikere og fikk toppkarakter over hele landet for sitt standup show «KRIG».

- I tillegg har han blant annet vært å se på «Skal vi danse» og stakk i 2014 av med seieren i «Masterchef». Vi tror at hans glimt i øyet og kjappe replikker vil passe bra også for årets Håp i Havet-deltakere. Kom å la deg engasjere av både Terje Sporsem og våre fantastiske foredragsholdere, skriver de.

Konferansen arrangeres 17 og 18 februar i regi av studenter ved fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi, ved Universitetet i Tromsø. Konferansen er er åpen for alle studenter ved UiT, og næringslivet, forskningsmiljøet og politiske organisasjoner er godt representert.