NY JOBB: Martin Skaug (31) blir direktør for kommunikasjon i Sjømatrådet. Foto: Norges sjømatråd

Han blir ny kommunikasjons-direktør i Sjømatrådet

Norges sjømatråd har ansatt Martin Skaug (31) som ny direktør for kommunikasjon. Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver og blir nå en del av Sjømatrådets ledergruppe.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg er veldig glad for at Martin har takket ja til denne utfordringen. Med ham får vi en dyktig, kreativ og inspirerende leder med på laget som skal utvikle Sjømatrådet fremover. Jeg synes det er ekstra fint at vi finner den beste kandidaten blant våre egne unge ledertalenter, sier administrerende direktør i Norges sjømatråd, Renate Larsen i en pressemelding.

Startet som trainee i Sjømatrådet

Martin Skaug er fra Tromsø og startet som trainee i markedsavdelingen i Sjømatrådet høsten 2016. Deretter gikk veien videre til fast stilling og ansettelse i kommunikasjonsavdelingen. Her har han de siste årene blant annet jobbet med Sjømatrådets virksomhetskommunikasjon, kommunikasjonsstrategi og internasjonale PR-arbeid.

Uttrykker glede og stolthet

- Dette er stort. Jeg føler på en blanding av inspirasjon, glede og stolthet av å kunne fortsette i denne herlige organisasjonen. Jeg skal fortsette å gi mine bidrag for å drive Sjømatrådet framover og ser fram til at Sjømatrådet kan fortsette å utvikle meg. Sammen med et bunnsolid team skal vi bidra til å løse oppdraget vårt best mulig, sier Martin Skaug.

Lang utdanning og revyerfaring

Han har en mastergrad i ledelse, innovasjon og marked fra Handelshøgskolen i Tromsø og har gjort flere oppdrag som kommunikasjonskonsulent, blant annet for UiT – Norges arktiske universitet. Skaug har hatt flere styreverv og er i dag styreleder i Buktafestivalen.

Martin Skaug har også over 10 års erfaring fra Tromsø revymiljø, både som skuespiller, produsent og regissør — og er improvisatør i teatersportgruppen Gratis øl.

Han erstatter Chris Guldberg som begynner i Norsk Helsenett 1.mars. Martin Skaug tiltrer umiddelbart i sin nye rolle.