Roger Oddebug er ansatt som seniorrådgiver i INAQ. Foto: INAQ.

Han er ny seniorrådgiver i INAQ

Roger Oddebug (42) er ansatt som seniorrådgiver i INAQ og vil starte 1. juni. Roger kommer fra stillingen som finansdirektør i RAS-leverandøren Nofitech, og blir en del av et team på ni. 

Publisert Sist oppdatert

INAQ er et rådgivningsselskap med fokus på strategi, forretningsutvikling og finansielle tjenester. INAQs hovedmålsetning er å bistå kunder i Norge og internasjonalt, spesielt innen akvakultur- og fiskerinæringen, basert på over 30 års erfaring fra både industri og forskning. Selskapet har i dag aktiviteter på fem kontinenter, og har nylig ansatt Roger Oddebug som ny seniorrådgiver i selskapet. 

Ny i teamet

Oddebug er utdannet siviløkonom/master i strategi og ledelse ved Norges Handelshøyskole, samt master i regnskap og revisjon ved BI.

Selskapet skriver i en pressemelding at med sin sterke forståelse for og erfaring fra verdikjede akvakultur og brede erfaring fra både operativ ledelse og rådgivning til næringen, vil Roger styrke INAQs kapasitet når det gjelder å bistå kunder i en spennende utvikling for sjømatnæringen.

- Jeg gleder meg til å starte i INAQ. Det blir morsomt å lære fra og samarbeide med den imponerende sammensetningen av kompetanse som finnes i selskapet. Jeg ser spesielt fram til å arbeide kreativt sammen med gode kolleger og kunder for å løse kundenes problemstillinger og hjelpe dem med å realisere sine ambisjoner, sier han.

Startet som røkter

Oddebug vil i første omgang konsentrere seg om oppdrag knyttet til strategisk rådgivning, forretningsutvikling, fusjoner og oppkjøp i Norge og internasjonalt.

Han kommer opprinnelig fra Kyrksæteræra i Trøndelag, har vokst opp tett på og arbeidet i sjømatnæringen, først som røkter fra tidlig tenåringsalder, siden revisor og konsulent med fokus på blant annet akvakultur i PwC, før han i nærmere ti år har hatt lederposisjoner i leverandørvirksomheter som AquaGen og Nofitech.

Erfaringene omfatter blant annet arbeid med kommersielle samarbeidsavtaler, ledelse og utvikling av virksomhetsområder, fusjoner og oppkjøp i Europa, Asia og Sør-Amerika, herunder med roller både på kjøper- og selgersiden, samt som rådgiver. Han har også innehatt styreverv i akvakulturselskaper i flere land.