Sinkaberg Hansen ansatte ble nylig hedret for sine mange år i bedriften. Fra venstre personalsjef Frode Lauritzen, Anders Andersen (10 år), Magne Haugerøy (25 år), Mariann Torsvik (10 år), Rune Løeng (20 år) og daglig leder Finn Sinkaberg. Foto: Sinkaberg Hansen.

Hedret ansatte for lang og tro tjeneste

Med middag, blomster og taler ble ansatte i Sinkaberg Hansen hedret for sin årelange innsats i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

De ansatte i Sinkaberg Hansen har ifølge nestleder Svein-Gustav Sinkaberg, en gjennomsnittlig ansiennitet på over 10 år i selskapet.

- De siste fire årene har vi markert de som har arbeidet 10, 20 og 25 år i bedriften. Vi ønsker å premiere for lang og tro tjeneste, sier Svein-Gustav Sinkaberg til kyst.no.

Geir Kjønsø ble nylig hedret for 25 års stødig innsats i selskapet. I dag jobber han på servicebåt i selskapet. Her med daglig leder Finn Sinkaberg. Foto: Sinkaberg Hansen.

- Hva tror du er årsaken til at de ansatte blir så lenge i selskapet?

- Jeg tror vi klarer å lage en interessant arbeidsplass, der de ansatte kommer med mange gode ideer. Vi har også arbeid innen flere ulike områder og har hatt lite permitteringer innen videreforedling, sier han engasjert. 

Kveldens hedersgjester under markeringen var logistikksjef Magne Haugerøy og driftstekniker Geir Kjønsø, som begge ble premiert for 25 år sammenhengende innsats. De fikk overrakt både klokke, blomster og gode ord fra daglig leder Finn Sinkaberg.

Videre ble Mariann Torsvik og Anders Andersen hedret for 10 år i bedriften og Rune Løeng for sine 20 år.

-  I noe uvisse tider med tanke på PD og mulig tilgang på råstoff, er det verdt å ha med seg at gjennomsnittlig fartstid blant de om lag 70 medarbeiderne ved fabrikken på Marøya nå ligger på om lag 10 år. Rett og slett imponerende og vi jobber for gode løsninger også videre, skriver selskapet på sine Facebook-sider.