Petter Leon Fauske og Merete Mostue. Foto: MMC First Process

Historisk ordrereserve i MMC

Etter et år med redusert omsetning, gikk MMC First Process inn i 2021 med en historisk ordrereserve. Nå vi de oppbemanne.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

I en pressemelding forteller de at året 2019 bød på en økning i omsetningen med over 50 %, ble 2020, som for mange andre, preget av covid-19, og de fikk en nedgang i omsetningen.

- Ved å øke presisjonen i prosjektgjennomføring og drive markedsorientert produktutvikling og salg, går selskapet inn i 2021 med en ordrereserve på over 1 mrd, skriver de.

Nå vil de ansette flere.

- I første omgang 16 nye, men totalt for året planlegger de for ytterligere 15 nye rekrutteringer som skal være på plass frem mot 2022, forteller CEO i selskapet, Petter Leon Fauske

 MMC First Process har i dag en rekke ordrer til brønnbåter  der de er systemintegrator på fiskelogisikk- og fiskevelferdssystem.

- Samtidig har vi flere ordrer innen landbasert oppdrett, og vi spisser satsingen videre på dette området. Synergiene mellom akvakultur og villfanget fisk har alltid vært viktige, og vi satser aktivt videre på villfangst, spesielt inn mot pelagisk industri, sier Fauske i pressemeldingen.