Gå til innhold
Annonse
Foto: Intership
Foto: Intership

Intership har inngått en langtidsavtale med Mowi Chile for deres nyinnkjøpte brønnbåt Kirsti H, som vil bli overtatt i juni og samtidig bli omdøpt til Inter Fiord. Avtalen vil representere starten på Intership sin operasjonelle tilstedeværelse i Chile. 

Annonse

Inter Fiord 

Inter Fiord er en moderne brønnbåt levert fra Solund Verft i februar 2017. Fartøyet er på 1,800 m3 og er rigget for flere typer operasjoner. 

Intership 

Intership ble etablert i 2014 og har erfart stor vekst siden oppstarten. Intership tilbyr en moderne flåte med innovativ teknologi for bærekraftig håndtering, behandling og transport av fisk. Etter overtakelsen av Inter Fiord vil den totale flåtekapasiteten øke til 11,000 m3, med fartøy opererende i Norge, Chile, Skottland, Island og på både øst- og vest-kysten av Canada. 

Daglig leder Ole Peter Brandal kommenterer følgende:

- Vi er veldig fornøyd med å bli tildelt enda en kontrakt hos vår største kunde, Mowi. Det er en tillitserklæring for oss, og er i tråd med vår internasjonale strategi. Brandal legger også til:

- Vi er glade for å starte vår operasjon i Chile med et kvalitetsfartøy, hos en av verdens ledende oppdrettere, og ser frem til videre ekspansjon i Chile. 

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse