Jorge Piazza, Gustav Erik Blaalid og Inger Jo Tellefsen er klar til å slå av en prat under Aqua Nor. Foto: Therese Soltveit.

Klare for Aqua Nor 2017

Kyst.no/Norsk Fiskeoppdrett stiller med representanter fra både Norge, Skottland og Chile under årets messe. Denne gangen er det rekordeltakelse fra vår side med fire magasiner, fire nettaviser, og 12 ansatte.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Daglig leder og ansvarlig redaktør for alle publikasjonene, Gustav Erik Blaalid er godt fornøyd med utviklingen i selskapet og med utviklingen i havbruksnæringen.

- I år er det sterkt fokus teknologi-og teknologiutvikling under Aqua Nor. Det skjer mye spennende i næringen, ikke minst takket være utviklingskonsesjonene og alt som dette har virvlet opp av kreativitet og grensesprengende nye konsepter, sier Blaalid som har fremtidstroen inntakt.

Sammen med dyktige kolleger fra Norsk Fiskeoppdrett/Kyst.no ønsker han tradisjonen tro velkommen til stand D-302 der besøkende også treffer folk fra søsterpublikasjonene Salmonexpert (Chile), Fishfarmingexpert (Skottland) og Skipsrevyen.

Og da journalistene fra både Kyst.no, Fishfarmingexpert.com, SalmonExpert.cl  vil være tett på det som skjer på messen, har vi i år også en egen ”tipsboks” på standen, om du ha noe å fortelle, uten at de er tilgjengelige.

Også hele teamet med markedsrådgiverne fra Kyst.no/Norsk Fiskeoppdrett er på plass, så både Heidi Angell Jakobsen, Inger Jo Tellefsen, Jorge Piazza og Laila Indrebø er klare for en hyggelig prat.

- Kunnskap teller

Salmonview Media Group leverer nyheter fagkunnskap innen havbruk og akvakultue på tre språk verden over.

  • Norge, Bergen: Norsk Fiskeoppdrett / www.kyst.no. Daglig leder: Gustav-Erik Blaalid - Redaktør Norsk Fiskeoppdrett: Pål Mugaas Jensen – Redaktør Kyst.no: Linn Therese Skår Hosteland.
  • Chile, Puerto Montt: Salmon Expert, www.salmonexpert.com. Redaktør daglig leder Erich Guerrero.
  • Skottland, Edinburg: Fish Farming Expert www.fishfarmingexpert.com. Redaktør: Gareth Moore.