- Det er viktig for oss å bidra i de nærmiljøene vi er en del av, samt skape engasjement rundt laksenæringen» forteller administrerende direktør Geir Wenberg i midten. Foto: Salten Aqua.

Laks til 1 000 på "Laksekamp"

Salten Aqua har samarbeidet med Bodø Håndballklubb i mange år. - Nå har selskapet tatt initiativ til et mer omfattende samarbeid, hvor flere viktige lakseprodusenter i Nordland sammen bidrar til klubben som har vært etablert i toppen av norsk håndball i mange år, melder de.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Det nyetablerte samarbeidet markeres med utdelingen av 1 000 lakse-måltider til besøkende på håndballkampen mellom Bodø Håndballklubb og Fyllingen kl.17.00 på søndag. Fyllingen har Lerøy Seafood som sponsor, og kampen har dermed fått tilnavnet «laksekampen».  Arrangør ber besøkende om å møte opp tidlig for å sikre seg gode plasser samt et velsmakende måltid.

Saken om at Salten Aqua gir bort laks for en million har tidligere vært omtalt på kyst.no, og bidraget på søndag er i tråd med tankegangen til selskapet.

- Det er viktig for oss å bidra i de nærmiljøene vi er en del av, samt skape engasjement rundt laksenæringen» forteller administrerende direktør Geir Wenberg i en pressemelding.

Laksen blir levert av Saltenlaks, datterselskap av Salten Aqua. Maten blir tilberedt og servert av Bryggerikaia. Lakseprodusentene profilerer seg i fellesskap gjennom laks.no. Blant disse aktørene er Nova Sea, Nordlaks, Kvarøy Fiskeoppdrett, Selsøyvik Havbruk og Salten Aqua, men det er åpent for at flere selskaper deltar i samarbeidet.