Elise Indal Klausen fra Lerøy Aurora er ny leder for YoungFish Nord. Foto: Privat.

Lederskifte for YoungFish Nord

Elise Indal Klausen fra Lerøy Aurora tok over som leder av YoungFish Nord, etter Mia Constanse Gylseth fra Polar Quality.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Vi setter stor pris på innsatsen Mia har lagt ned for YoungFish, og er begeistret for at Elise ønsker å ta det gode initiativet videre i Nord-Norge. YoungFish drives på frivillig basis og det er ingen ansatte i organisasjonen. Vi er helt avhengig av engasjerte sjømat-entusiaster som Eise, Mia og resten av lokallaget for at YoungFish skal kunne tilby den nettverksarenaen vi tilbyr i dag, sier leder av YoungFish Carl Johan Sandberg.

Faglig og sosial møteplass

- Jeg ser frem til å fortsette arbeidet vi gjør med å legge til rette for en faglig og sosial møteplass her i Nord-Norge. Vi ønsker aktiviteter som er relevant på kryss av ulike bransjer innenfor sjømatnæringen, enten det er snakk om havbruk, fangst og foredling – eller andre med tilknytning til sjømatnæringen. Jeg vil rette en stor takk til resten av lokallagledelsen i nord og ikke minst våre viktige samarbeidspartnere som bistår, forteller Klausen, som er ny leder av lokallaget. 

Utfordrende å finne leder til YoungFish Midt

Mens lederkandidatene har kommet som perler på en snor i vest, øst og nord, sliter de mer med å finne en ny leder i Midt-Norge. Utlysning om mulighet for å søke som leder har ikke gitt resultater, og de står inntil videre uten leder av lokallaget i Midt-Norge. Interesserte bes kontakte leder av YoungFish Carl Johan Sandberg.