Tidligere administrerende direktør i Sekkingstad AS Bård Sekkingstad er klar til den nye rollen som konsernsjef i Trient AS. Foto: Sekkingstad AS

Lederskifte i Sekkingstad

Bård Sekkingstad går av som administrerende direktør i Sekkingstad AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Etter 20 som leder av Sekkingstad AS ønsker Bård Sekkingstad nå å konsentrere seg mer om oppfølging og utvikling av konsernets investeringer og strategiske prosjekter som konsernsjef i Trient AS, opplyser selskapet i en pressemelding. 

Familieselskapet Sekkingstad AS er blant Norges største frittstående eksportører av laks. Bård Sekkingstad er tredje generasjons eier gjennom konsernselskapet Trient AS som har hovedkontor på Skaganeset i Sund kommune på Sotra.

Even Hopland er ansatt som ny administrerende direktør i Sekkingstad AS fra 1. mai 2019. Hopland har det siste året vært ansvarlig for forretningsutvikling, salg og innkjøp i konsernet. 

- Selskapene i konsernet har de siste årene hatt en sterk utvikling mye basert på resultatene som er skapt i Sekkingstad AS. Økt satsing på videreforedlede produkter gjennom oppkjøpet av Skagerak Salmon, samt satsing på verdens første slaktebåt gjennom Hav Line Gruppen, har krevd energi og fokus i tillegg til kapital, sies det i en pressemelsing

- Det er kjempespennende, men mye å passe på og følge opp. Jeg er svært glad for å få Even med i Sekkingstad AS som med dette styrkes med egen dedikert leder. Samtidig frigjøres jeg fra daglig drift, og kan konsentrere meg om alle de andre spennende aktivitetene i konsernet, forteller Sekkingstad avslutningsvis.