Margunn Sandstad, den nye fagsjefen for fiskehelse i Skretting Norge, er fra Kolvereid i Trøndelag og er utdannet fiskehelsebiolog fra Universitet i Bergen. Foto: Skretting/Jan Inge Haga.

Ny fagsjef fiskehelse i Skretting Norge

Margunn Sandstad er Skretting Norges nye fagsjef fiskehelse med produktansvar for medisin og helsefôr.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Sandstad kommer fra stillingen som produktsjef for marine arter og har blant annet bygget opp produktspekteret til rensefisk og lansert nye fôr til kveite. Nå skal Margun Sandstad lede helseteamet som består av tre veterinærer og fiskehelsebiologer, kommer det frem i en pressemelding.

10 år med fiskehelse

Margunn Sandstad har jobbet hos Skretting i over 10 år med fiskehelse, og har fra dag én hatt ansvaret for medisinfôr. Som ny fagsjef fiskehelse vil Sandstad rapportere til Skrettings direktør for produktutvikling Mads Martinsen.

Den avtroppende fagsjefen for fiskehelse, veterinær Audhild Blomsø slutter i Skretting for å flytte til Sveits med familien. Skretting sier at de vil takke Blomsø for det utmerkede arbeidet hun har gjort for selskapet, sist med utviklingen og lanseringen av Aqura, det nye fôret for syk fisk.

Skretting sier i en kommentar at de er glade for å få en erfaren fiskehelsesjef i en tid hvor fiskevelferd blir viktigere og viktigere. De ser verdien av Margunn Sandstads lange og gode erfaring med produktutvikling koblet opp med en sterk forståelsen for hva bransjen etterspør i den viktige rollen med å utvikle fôr for fiskehelse videre.