Marine Harvest reduserer antall regioner i Norge
Marine Harvest reduserer antall regioner i Norge fra fire til tre. Dette skjer på grunn av kystens inndeling i 13 produksjonsområder.
Denne artikkelen er tre år eller eldre.
Marine Harvest skriver i en pressemelding at de tilpasser organisasjonen til myndighetenes nye reguleringer, for å passe inn med kystens 13 produksjonsområder.
― Som følge av at det er innført nye produksjonsområder i Norge, ønsker vi i Marine Harvest ha den beste organiseringen av vår aktivitet. Ved å redusere antall regioner til tre vil vi kunne tilpasse oss til de nye reguleringene og effektivisere driften vår, sier konserndirektør for oppdrett i Norge og Chile, Per-Roar Gjerde i meldingen.
Marine Harvest vil fra 1. januar 2018 dele sin oppdrettsvirksomhet i Norge i tre regioner: Sør, Midt og Nord. Region Sør går fra Agder til Sotra, Region Midt fra Nordhordland til og med Sør-Trøndelag, og Region Nord går fra Nord-Trøndelag til Vesterålen, samt området Kvaløya-Loppa i Troms.
Turid Lande Solheim blir direktør i Region Sør. Asgeir Hasund skal lede virksomheten i Region Midt og Ørjan Tveiten har fått ansvaret for aktiviteten i Region Nord.