Foto: Havforskningsinstituttet

Millionkontrakt med Havforskningsinstituttet

Frydenbø Industri  AS, Hanøytangen er tildelt rammeavtale for leveranse av mekanisk vedlikehold til Havforskningsinstituttets fartøyer ved Bergen Havn. Avtalen har en forventet kontraktsverdi på NOK 2 millioner, og er gjeldende for 2 år med opsjon på ytterligere 2 år, melder selskapet. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Etter etableringen av nytt verksted med dypvannskai på Hanøytangen i 2015 har Frydenbø Industri økt oppdragskapasiteten betydelig, både på mekanisk- og elektroarbeid.

- Leveranser av generatorer og motorer til bl.a arbeidsbåter, hurtiggående redningsskøyter og skyssbåter er en viktig del av vår virksomhet på Hanøytangen, og vi har for tiden høy aktivitet ved alle våre avdelinger, forteller Rolf-Erik Berle-Jørgensen, adm. dir. i Frydenbø Industri.

Arbeidet med Havforskningsinstituttet er allerede godt i gang.

- Vi er svært glad for å ha fått rammeavtalen på plass, den gir oss mye godt arbeid i jubileumsåret, sier Berle-Jørgensen.

Kort om Frydenbø Industri:

  • Frydenbø Industri, en av Frydenbø Groups fire divisjoner, er blant Norges fremste leverandører av produkter og tjenester til marin og landbasert industri, samt offshorenæringen.
  • Produkter som inngår er bl.a. dieselmotorer, propellanlegg, turboladere og strømaggregater.
  • Konsernet er blant markedslederne på livbåtmotorer verden over, og har lang erfaring innen skipsmegling, inspeksjon- og elektromekaniske tjenester. www.frydenbo-industri.no