VESO har ansatt Gunnar Molland som Salgs- og markedssjef akvakultur. Foto: VESO.

Molland på plass i Veso

VESO har ansatt Gunnar Molland som Salgs- og markedssjef akvakultur.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Molland er utdannet veterinær fra NVH i Oslo, med nylig påbygg av en MBA fra CBS i København. Han har solid kjennskap til verdikjeden for oppdrett av laks, med nærmere 20 års fartstid fra sentrale posisjoner for toneangivende aktører i næringen.

- Jeg kjenner VESO som en bauta innenfor dyrehelse i Norge, den seriøse og dedikerte aktøren som fokuserer på kompetanse og leveransekvalitet, uten for mye sirkus. Jeg opplever det som et privilegium å kunne spille en aktiv rolle i videre utvikling av fremtidsrettede produkter og tjenester innen fiskehelse og velferd i samarbeid med gode kolleger, leverandører og kunder, sier Gunnar Molland i en pressemelding.

Daglig leder Arne Ruud sier Veterinærmedisinsk Oppdragssenter ønsker å styrke tilstedeværelsen ute i oppdretts Norge og er veldig fornøyde og stolte av å ha fått Gunnar med på laget for å bygge den organisasjonen som skal til for å ivareta dette.

- Gunnar vil med sin solide kompetanse være en rådgiver for våre kunder innen fiskehelseområdet, samt en diskusjonspartner for våre leverandører.