Gå til innhold
Annonse

NRS Farming investerer ytterligere i teknologi for å bedre fiskehelse

NRS Farming investerer i OptoScale teknologi. Foto: Gard Nordseth/OptoScale.
NRS Farming investerer i OptoScale teknologi. Foto: Gard Nordseth/OptoScale.

NRS Farming velger norskutviklet teknologi for å monitorere fiskehelse og biomasse i sanntid

Annonse

OptoScale fortsetter sin vekst i det norske markedet ved inngåelse av kontrakt med NRS Farming og befester dermed sin posisjon som den ledende leverandøren av sanntidsanalyser på fiskehelse og biomasse, melder selskapene i en pressemelding. 

- Vi er meget stolt over at NRS Farming har valgt teknologi som er utviklet og bygget i Trondheim. Deres valg er gjort på bakgrunn av en lang og omfattende test av vår teknologi og leveransemodell. At de velger oss er med på å befeste vår posisjon som den ledende leverandøren av teknologi for sanntidsmåling av fiskehelse og biomasse, sier Sven J. Kolstø, daglig leder og gründer av OptoScale AS.

- OptoScale har i konkurranse med mange andre nasjonale og internasjonale leverandører blitt valgt av oss fordi vi mener de per i dag er den leverandøren som har den beste teknologien og leveransemodellen. Vi har testet det over en periode og det har gitt nyttig informasjon om både snittvekt og helsetilstanden på fisken. At det er en norskutviklet teknologi og selskap som står bak, er jo ekstra hyggelig, sier Arve Olav Lervåg, COO i NRS Farming AS.

  • Norway Royal Salmon ASA (NRS) konsern eier 36 085 tonn MTB for lakseoppdrett lokalisert i Troms og Finnmark. I tillegg har konsernet minoritetsandeler i 3 tilknyttede norske oppdrettsselskaper som til sammen har 11 oppdrettskonsesjoner og Arctic Fish på Island som har lisenser for 11 800 tonn i MTB. 
  •  
  • OptoScale AS er et heleid Norsk teknologiselskap som er leverer sanntidsovervåkning av fiskehelse og biomasse. Selskapet produserer sine produkter og utvikler sin teknologi i Trondheim. Selskapet er i sterk organisk vekst. 

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse