Kia Zadegan har tidligere erfaring fra oppdrettsnæringen bl.a. som tidligere økonomisjef i Stolt Seafarm. Foto: LinkedIn/Norcod

Ny CFO i Norcod

Kia Zadegan er ansatt som ny CFO i det børsnoterte torskeoppdrettsselskapet Norcod.

Publisert Sist oppdatert

Zadegan (54), som er norsk-britisk statsborger, kommer til Norcod fra CFO-stillingen i den Düsseldorf-baserte programvare og IT-konsulentgruppen DataLab GmbH. Før det var han administrerende direktør i Nord-, Sentral- og Øst-Europa for spesialistbetalings- og dataanalyseselskapet PRG-Schultz.

Med ledende stillinger i internasjonale børsnoterte selskaper både i EU og USA, har Zadegan strategisk og operativ erfaring på tvers av forskjellige lokasjoner. Han har dyp innsikt i økonomi og IT, samt erfaring fra oppstart og M & A-aktiviteter.

Zadegans markedskunnskap rundt fiskeoppdrett stammer fra hans tre år som økonomisjef i Stolt Seafarm, mens han som president og administrerende direktør for amerikansk virksomhet for Aleutian Seafoods med base i Seattle og Alaska også fikk førstehåndskunnskap om store fiskerier.

Zadegan overtar CFO-posisjonen i Norcod etter Ragna Engvik, som hittil har hatt stillingen som utleid fra revisjons og konsulentselskapet PwC.

Zadegan forventes å begynne i sin nye stilling 1. juni og vil jobbe fra Norcods hovedkontor i Trondheim.