Botngaard

Ny daglig leder i Botngaard

Tore Harsvik tok over som daglig leder i Botngaard første mai. - Den nye stillingen blir interessant. Det blir mange, og nye utfordringer, sier Harsvik til kyst.no.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Harsvik har tidligere vært produksjonsleder i selskapet og har bakgrunn som byggeleder i Fosenhus AS, fra Forsvaret og innenfor landbrukssektoren.

Tore Harsvik. Foto: Botngaard.

Han forteller at Botngaard nå er i sluttfasen med bygging av ny fabrikk og skal flytte inn første september 2016.

- Vi skal tilpasse og utvikle oss i et marked med større konkurranse, og kunder som stiller høyere krav til oss, med hensyn til pris, leveransetid og kvalitet. Vi skal dessuten fortsatt være en bidragsyter i forhold til utvikling av eksisterende produkter samt, nye produkter, sier han.

- Jeg gikk fra stillingen som produksjonsleder til stillingen som daglig leder. Jeg kjenner bedriften godt, så sånn sett har overgangen gått greit, legger han til.

Harsvik viser så til at det er nye arbeidsoppgaver i forhold til avgjørelser som skal tas, eksterne kontakter, samt oppfølging av alle ansatte i bedriften.

- Det er også flere overordnede arbeidsoppgaver med tanke på strategivalg og bedriftsutvikling. Jeg ser mest frem til å få flyttet inn i ny fabrikk, og få den til å fungere optimalt, konkluderer den daglige lederen.