Gå til innhold
Annonse
Katrin Bunte er tilsatt som daglig leder i Norsk Havbrukssenter Visning. Foto: privat.
Katrin Bunte er tilsatt som daglig leder i Norsk Havbrukssenter Visning. Foto: privat.

- Katrin Bunte er tilsatt som daglig leder i Norsk Havbrukssenter Visning og starter i jobben allerede 1. mai, forteller selskapet i en pressemelding.

Annonse

Bunte har solid og allsidig erfaring fra reiselivsbransjen i Norge, Canada og Østerrike. De siste 5 årene har hun vært driftssjef i Pure Hospitality Group og også daglig leder for et av hotellene i gruppen. Katrin er tysk statsborger og har de siste 7 årene bodd i Norge.

- Vi er svært glade for å få Katrin Bunte med på laget, sier styreleder Paul Birger Torgnes i Norsk Havbrukssenter Visning.

Han legger til at selv om den siste tiden har vært krevende for hele reiselivsbransjen og selskapet p.g.a koronapandemien, har de stor tro på konseptet de utvikler.

- Vi er bl.a. i ferd med å ferdigstille 3 nye rorbuer og utvider dermed kapasiteten til 32 overnattingsplasser fra sesongen som kommer. Katrins kompetanse og erfaring vil være til stor nytte i den videre satsingen og utviklingen av virksomheten, og vi ser med forventning fram til at hun tiltrer stillingen, forteller han videre i meldingen.

 Katrin Bunte forteller at hun er glad for å bli en del av teamet. Hun oppfatter også Sør-Helgeland som som et attraktivt område. Illustrasjonsfoto: Norsk havbrukssenter.
Katrin Bunte forteller at hun er glad for å bli en del av teamet. Hun oppfatter også Sør-Helgeland som som et attraktivt område. Illustrasjonsfoto: Norsk havbrukssenter.

Gleder seg

- Jeg er veldig stolt over å bli ansatt som daglig leder og glad for å være medlem av teamet på Norsk Havbrussenter Visning og oppfatter virksomheten til Norsk Havbrukssenter Visning som svært interessant, sier Katrin Bunte.

Bunte forteller videre at hun gleder seg til å ta fatt på oppgaven med å oppnå målene, de langsiktige planene og visjonen selskapet har sammen med folkene på Toft .

- Det vil bli spennende, og jeg er helt trygg på at vi vil lykkes med det på sikt,

Videre forteller den nye daglige lederen at hun oppfatter også Sør Helgeland som et meget attraktivt både i reiselivssammenheng og friluftsområde. Som «utendørs personer» som elsker naturen, ser hun og partneren sin fram til å gjøre regionen og Brønnøy til sitt nye hjem.

Om Norsk Havbrukssenter Visning:

Selskapet hadde i 2019 totalt ca 26.000 besøkende/gjester og består av visningsanlegg for havbruk som bl.a. har daglige besøk fra Hurtigruten, utstillingen Toft i gamle dager, restauranten SMAK, turistbutikk, rorbuer, bobilparkering og gjestemarina. Selskapet er også en del av Norsk Havbrukskonsernet som i tillegg driver med oppdrett, forskning og eiendomsutvikling.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse