Morten Sivertsen daglig leder i Kragerø Sjøtjenester AS og den nye daglig lederen Mats Sivertsen i Skagerak Sea Service (t.v). Foto: Skagerak Sea Service.

Ny daglig leder i Skagerak Sea Service

Mats Sivertsen er ansatt som ny daglig leder i slepebåtrederiet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Styret melder at de har ansatt Mats Sivertsen som daglig leder i Skagerak Sea Service AS. Han tiltrådde i stillingen 15 august.

- Sivertsen har de siste fire årene arbeidet opp mot oppdrettsnæringen på Vestlandet som skipper på ankerhåndteringsfartøy. Han har bred erfaring ifra landsdekkende slepebåtrederi og har førerrettigheter for våre slepebåter. Han kjenner selskapet godt, da han har gjennom mange år arbeidet i perioder med mange ulike oppgaver i selskapet og ikke minst i Kragerø Sjøtjenester AS, skriver de i en pressemelding.

- Stor slagkraft

Sivertsen sier til skipsrevyen.no at etter fire fantastisk flotte år i FSV Group, blant annet på fartøyet «Multi Green» i arbeid for Marine Harvest Sør, har han søkt nye utfordringer. Fremover ønsker han å videreutvikle selskapet «Skagerak Sea Service AS»,  som driver med spesialoppdrag innenfor sjøentreprenør og slep.

- Her kommer jeg til å være mye med på «feltet» for å finne de rette løsninger, for våre kunder og samarbeidspartnere. Det er et mindre selskap med stor slagkraft, noe jeg ønsker å videreutvikle, sier Sivertsen. 

  • Selskapet er et eldre selskap med lange tradisjoner som ble kjøpt opp av Kragerø Sjøtjenester AS. Selskapet het da ”Mørland og Karlsen AS” som hadde sin drift ut i fra Arendal.
  • Kragerø Sjøtjenester kjøpte Skagerak Sea Service AS i 2012 og har i senere tid endret struktur og navn på selskapet, og implementert dette inn i Kragerø Sjøtjenester AS.