Gå til innhold
Annonse

Ny fagsjef innen fiskehelse og ernæring i Salmon Group

Ingebjørg Sævareid går fra MSD Animal Health til Salmon Group. Foto: privat.
Ingebjørg Sævareid går fra MSD Animal Health til Salmon Group. Foto: privat.

Ingebjørg Oddsdotter Sævareid er ansatt som ny fagsjef hos Salmon Group. 

Annonse

Det siste året har nettverket jobbet kontinuerlig med aktiviteter som styrker Salmon Group internt og gir økt slagkraft eksternt. Den nye fagsjefen vil blant annet bidra til viktig arbeid innen fiskehelse, fôr og medisin, melder Salmon Group i en pressemelding. 

Ingebjørg er utdannet fiskehelsebiolog, og kommer fra stillingen som teknisk ansvarlig i MSD Animal Health, hvor hun har vært i ti år i ulike roller, bla. som markedssjef, produktsjef og kundeansvarlig. Hun har jobbet med en rekke av våre aksjonærer i sin tidligere rolle, og har derfor god kjennskap til de utfordringene som finnes.

- Vi er glade for at vi har fått på plass en dyktig fagsjef, som vi ser vil passe godt inn i teamet vårt. Ingebjørg O. Sævareid har akkurat den kompetansen og erfaringen som behøves for å kunne bistå oppdretterne i nettverket på det som er tettest på fisken. Vi gleder oss til å få henne om bord, sier Anne-Kristine Øen, Adm.dir. Salmon Group.

Rollen inngår i en sammensveiset og liten administrasjon med ambisiøse mål og et felles ønske om å til enhver tid levere det beste for å løfte nettverkets aksjonærer og næringen som helhet.

- Ingebjørg vil ha en viktig rolle inn i Salmon Groups helhetlige og strategiske arbeid, der vi jobber konkret og målrettet med bærekraft som driver for utviklingen av havbruk. Hennes faglige og etiske kompass står godt til Salmon Groups fokus på kunnskap, fakta og transparens, som er viktige grunnpilarer for oss, sier Øen.

Ingebjørg O. Sævareid tiltrer rollen som fagsjef i Salmon Group den 1.mai 2019.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse