Gå til innhold
Annonse
Kristina Furnes er ny global kommunikasjonssjef i Grieg Seafood. Foto: Ada Lea.
Kristina Furnes er ny global kommunikasjonssjef i Grieg Seafood. Foto: Ada Lea.

Oppdrettsselskapet har ansatt Kristina Furnes som ny kommunikasjonsleder i selskapet. 

Annonse

Oppdrettsselskapet styrker seg på strategisk kommunikasjon og har ansatt ny global kommunikasjonssjef. 

- Vår næring er så heldige at vi får bruke fellesskapets fjorder til å produsere sunn laks til hele verden. Da er vi helt avhengig av tillit der vi opererer. Ansettelsen av Kristina Furnes er viktig for å bedre dialogen med samfunnet rundt oss, også i samarbeid med andre aktører i bransjen. Vi er glade for at hun blir med på laget, sier Andreas Kvame, konsernsjef i Grieg Seafood i en pressemelding.

- Helt umulig å si nei

Furnes kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Geelmuyden Kiese, hvor hun har vært i over tre år. Hun har jobbet mye med problemstillinger knyttet til ulike deler av sjømatindustrien.

Hun er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

- Jeg har hatt fantastiske og lærerike år i Geelmuyden Kiese. Men når jeg fikk muligheten til å jobbe for et av de verdensledende selskapene i en av Norges viktigste næringer var det helt umulig å si nei. Havbruksnæringen er stadig viktigere for å mette en voksende verden med sunn mat. Grieg Seafood er fremoverlente på bærekraft, digitalisering og vekst, og jeg gleder meg veldig til å sette i gang, sier hun.

Furnes starter i den nye jobben 2. januar 2019.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse